Kunstenaars, PAR & Crisis

Kunst, PAR, Zorg en Corona. Juist nu lijkt deze combinatie niet eens zo gek. Zoals Ramsey Nasr aangaf in zijn gepassioneerde oproep ‘In tijden van Corona biedt kunst houvast’ (zie hieronder), roepen wij ook onderzoekers in de zorg op om kunstenaars juist nu te betrekken bij projecten. De andere kijk, het meedenken in scenario’s, de alternatieve opties verkennen, en op andere manier in contact komen. Juist nu zijn kunstenaars een belangrijke partner in PAR. Dat zien we ook in ons onderzoek naar Kunst in de Zorg. Dit participatieve onderzoek focust zich op de waarde van Kunst in de Zorg, maar laat zien dat vele kunstenaars alternatieve wegen zoeken en vinden om hun community van ouderen te bereiken, betrekken en samen kunst te maken. Mooi om te zien. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: